Woning zelf verkopen

U bent zelf commercieel ingesteld en heeft enkel wat basis elementen nodig voor de verkoop van uw woning, dan bieden wij een basis woning-zelf verkopen pakket aan tegen een opstap-tarief van € 995,- U betaalt € 395,- bij start van de verkoop en € 600,- wordt bij het passeren bij de notaris betaald.

Samen stellen we de vraagprijs vast. U zorgt zelf voor een optimale presentatie van uw woning met complete beschrijving en fotografie. De rondleidingen verzorgt u zelf. Dan kiest u het zelf-woning-verkopen pakket. Wij verzorgen de basale zaken voor het verkopen van uw woning. 

Het basis-pakket bestaat uit:

Sta voor stap

Stap 1 - voorbereiding
U heeft gekozen om uw woning zelf te verkopen. U gaat alle informatie verzamelen voor de verkoop van uw huis, zoals bouwtekeningen, maten en oppervlaktes, specificaties van de ruimtes, stroomverbruik, waterverbruik, etc. U gaat teksten maken als beschrijving van de woning en alle ruimtes met indelingen voor de promotie in de brochure en op de websites. Maak van alle ruimtes goede foto's op ooghoogte, beter wat teveel dan te weinig. Het is beter al er geen personen in beeld zijn en zo min mogelijk persoonlijke spullen, het gaat immers om de ruimte en indeling. 

Stap 2 Opdracht voor verkoop
Bij het aanvragen van de opdracht ontvangen wij graag alle informatie en materialen uit stap 1 met de juiste adresgegeven en uw legetimatiebewijs. U geeft ook aan welke opties u extra heeft gekozen. Hiermee vragen wij alle informatie op bij het kadaster en hebben zo alles bij elkaar wat we nodig hebben.

U ontvangt van ons de bevestiging en rekening. Na betaling ontvangt u van ons het 'te koop' bord, en alle verdere spullen welke u eventueel optioneel heeft aangegeven. U woning wordt op de verschillende websites geplaatst, hiervan ontvangt u een bevestiging.

Stap 3 Huis te koop
Uw woning staat op de verschillende websites en media. Bij reacties ontvangt u een bericht en maakt u zelf een afspraak voor de bezichtiging. U ontvangt de mensen zelf en leidt deze ook rond. Houdt u er rekening mee dat er mensen op bezoek komen die uw persoonlijke smaak niet mooi vinden en ook hun mening zullen geven. Vind u dit spannend en niet wenselijk, laat dan iemand anders de rondleidingen doen. 

Stap 4 onderhandelingen
Indien er een bod komt, zullen wij u informeren en samen met u de juiste strategie bepalen en onderhandelen. 

Stap 5 verkoop
Bij verkoop gaan wij alle benodigde papieren klaarmaken en naar de instanties sturen. U gaat zelf met de koper naar de notaris en plaatst uw handtekening. 

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!