Bouwkundige keuring

Eigenlijk is het laten maken van een bouwkundige keuring het belangrijkste bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Het kan u heel wat ellende en vooral kosten besparen. Een woning of bedrijfspand is voor veel mensen de duurste aankoop van hun leven. Niet gek dus om een expert in de arm te nemen.

M&M-Makelaardij is uw expert in het maken van bouwkundige keuringen in de omgeving Tilburg en omliggende dorpen. Door onze jaren lange ervaring in de bouw wereld hebben wij snel inzicht in de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand. Deze expertise zetten we graag voor u in.

Voor veel mensen is aan- en verkoop van een woning of bedrijfspand een emotionele zaak. Het (ver)kopen van een huis doen we immers niet dagelijks. Veel “voors en tegens” worden op een rij gezet om een besluit te kunnen nemen. Een bouwkundige keuring, vastgelegd in een rapport, kan helpen om tot een weloverwogen besluit te komen.

Bij een bouwkundige keuring is het ook mogelijk om een combinatie toe te passen. Hierbij kunt u denken aan, een taxatie welke gelijktijdig met een bouwkundige keuring meegenomen kan worden. Voordeel van die combinatie is dat maar één bezichtiging van het object nodig is.

Voorbeelden van combinaties:

  • bouwkundige keuring bij aan- of verkoop;
  • bouwkundige keuring met een taxatie;

M&M-Makelaardij heeft een certificaat van vakbekwaamheid op het gebied van bouwkundige keuringen, deze staat geregistreerd bij de NRBI. Het NRBI (Nederlands Register Bouwkundig inspecteurs) bewaken de kwaliteit van de uitvoering van inspecties en inspecteurs die zich op deze manier onderscheiden in hun werk als objectief, deskundig en betrouwbaar.

www.nrbi.nl

 

 

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!