M&M-Makelaardij

Als u uw woning wilt verkopen, dan komt daar heel wat bij kijken. In deze ‘woelige tijden’ is een goede verkopende makelaar onontbeerlijk. Door onze kennis en achtergrond in de aannemerij weten wij hoe met uw woning om te gaan en zaken aan een woning of appartement tegen een reëel perspectief te plaatsen in zowel verkoop als aankoop van uw woning. Lees hier meer over uw woning verkopen.

Als aankoopmakelaar nemen wij u mee in de beoordeling, waardebepaling en onderhandeling van een woning of bedrijf. Lees hier meer over ons als aankoopmakelaar.

Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed; zie ook www.vbo.nl). "Gecertificeerd" betekent dat uw makelaar het verplichte educatietraject met succes volgt. Dit is voor ieder van belang, let hier goed op. Op deze VBO site kunt u ook nagaan welke makelaars daadwerkelijk bevoegd zijn om op te treden als VBO-makelaar.

Uniek in onze dienstverlening is dat wij uw woning met zorg verkopen, wij laten niets aan het toeval over en mochten er verkoopstimulerende maatregelen nodig zijn dan kunnen wij u adviseren en ook eventueel voor de uitvoering zorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!