Uw huis aanpassen aan uw woonwensen

Een grote reden voor mensen om op zoek te gaan naar een ander huis is simpelweg omdat het huis niet meer voldoet aan de eisen die de eigenaren van het huis voor ogen hebben. Het kan zijn dat een gezin te groot wordt of omdat het huis te groot word voor het gezin. Het kan ook zijn dat er binnen een gezin personen zijn die extra hulp behoevend zijn doordat men ouder wordt of omdat er sprake is van een handicap.

M&M makelaardij gaat voor u niet kijken naar de onmogelijkheden maar naar de mogelijkheden. Wij zijn bouwkundig onderlegd om u te adviseren uw huis aan te passen naar de toekomst. Door ons verleden als aannemer, vinden wij altijd een creatieve, passende oplossing. Wij brengen u in contact met de uitvoerder en houden desgewenst de regie over de aanpassingen.

Soms heeft een huis alleen wat aanpassingen nodig maar het kan ook zijn dat we naar de mogelijkheden gaan kijken om uw huis om te bouwen tot een kangoeroewoning.

 

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning (ook wel tandemwoning genoemd) is een woonvorm waarbij mensen die zorg nodig hebben toch zelfstandig kunnen wonen en deel kunnen uitmaken van het huishouden van een mantelzorger. De woning bestaat uit twee zelfstandige woningen (de buidel- en hoofdwoning) met elk eigen badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer enzovoorts. De twee woningen zijn naast elkaar of boven elkaar geplaatst en door middel van een tussendeur of trap is het mogelijk van de ene naar de andere woning te gaan. De buidelwoning is gelijkvloers, de hoofdwoning kan uit meerder lagen bestaan. Het uitgangspunt van een kangoeroewoning is dat u kunt zorgen voor bijvoorbeeld uw gehandicapte kind of samen wilt wonen met uw ouders maar toch met uw eigen gezin in de hoofdwoning een eigen leven kunt leiden.

Dit is een grote verbouwing, maar vaak kunnen we met kleine slimme aanpassingen heel veel mogelijkheden creëren.

Tenslotte kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw huis niet aan te passen valt aan uw wensen. Ook dan kunnen we u helpen om uw huis te verkopen en een passende nieuwe woning voor u te zoeken.

In alle opzichten denken wij met u mee!

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!