Bouwadvies

In deze tijden van zware financieringseisen en een kritische consument in de huidige markt worden er ook hogere eisen gesteld aan de woning die u verkoopt. U kunt overwegen om voor de aankoop of verkoop van uw woning een bouwkundig rapport te laten maken, zodat u weet wat u (ver)koopt en verborgen gebreken zo veel mogelijk uitsluit.

Bouwkundige keuring
Marcel van M&M-Makelaardij is van origine aannemer geweest en heeft jarenlange ervaring met het verbouwen en renoveren van woningen en weet waarop moet worden gelet. Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring en het opstellen van een bouwkundig rapport. Lees hier verder over de bouwkundige keuring.

Energielabel
Sind 2008 is het verplicht een energielabel van uw huis te kunnen tonen bij de verkoop. Ook dit geeft een inzicht in de kwaliteit van de woning. M&M-Makelaar is gecertificeerd voor het bepalen en geven van een energielabel, wij helpen u graag. Lees hier meer over het energielabel.

Verbouw of renovatie
Wellicht verstandig om te denken aan een verbouwing of renovatie van uw woning tegenover de verkoop daarvan. Het kan wellicht interessant zijn te blijven wonen waar u woont maar wel het wooncomfort te verbeteren door wat kleine of grotere wijzigingen aan uw woning aan te brengen.

Doordat M&M-Makelaar ook een gecertificeerd aannemer is, kunnen wij u ook bouwadvies geven voor uw verbouwing of renovatie met contructieve wijzigingen. Lees hier meer over ons bouwadvies.

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!