Woonhuis: Tilburg | 150 m2 | EUR 200.000 (k.k.)
Lekker ruime woning aan een bekende straat in Tilburg. Woning ligt tegen de ringbaan zodat u overal snel kunt zijn. Vrijwel alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof zodat u daar weinig onderhoud aan heeft.
Algemeen
Type:Woonhuis
AdresHoefstraat 32
Postcode: 5046 BB
Plaats: Tilburg

Specificaties
Bouwjaar: 1905
Inhoud: 450 m3
Perceel: 150 m2
Woonoppervlak: 122 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Verdiepingen: 2
Energielabel:

Makelaar: Marcel
Conditieskosten-koper (k.k.)
Nummer: 3041708
Aanvaarding: In overleg

Omschrijving

U betreedt de woning in een hal welke uitkomt in de keuken. In de keuken is ook de meterkast en een ruime bergkast. De keuken heeft voldoende kasten en bergruimte.
Via een getoogde doorgang komt u in de ruime woonkamer welke van voor tot achter doorloopt. Door de verschillende ruimtes beneden is er een leuke speelse indeling ontstaan.
Aan de achterzijde van de woning is een slaapkamer of als u wil een kantoorruimte voor een beroep aan huis. Aan de andere zijde van de slaapkamer is een portaal waar u naar het toilet, de badkamer en de achtertuin kunt. Tussen het toilet en de badkamer is een berging met de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een bad, douche en wastafel.

In de woonkamer is de deur naar de etage, eerst is er een klein trapje naar de opkamer. Het trapje is te verwijderen waarbij u naar de kelder kan. In de opkamer is de vaste trap naar de etage en er zijn diverse kasten voor bergruimte, deze ruimte/opkamer kan ook als speelkamer of kantoor dienen.


Eerste verdieping

Op de etage zijn 3 ruime slaapkamers waarbij 2 kamers een dakkapel hebben en 1 slaapkamer 2 grote bergingen heeft. Deze laatste kamer heeft ook een trap naar een
boven slaper. Op de hal is een grote dakkapel aan de achterzijde die voor veel lichtinval zorgt. Op de hal is ook de cv-ketel en een luik naar de bergzolder.


Tuin

De achtertuin is gericht op het Noordoosten en heeft een eigen achterom naar de straat aan de voorzijde. De tuin is volledig verhard en heeft een open berging voor de fietsen en/of containers.

Overig

- Ruime woning
- Centraal gelegen
- Vrijwel volledig dubbel glas en kunststof kozijnen

...

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!