maasland25riel-01
Woonhuis: Riel | 128 m2 | EUR 225.000 (k.k.)
In het gezellige groene dorp Riel staat deze mooie tussen woning in een leuke woonwijk. Het is een jonge wijk waar aandacht is besteed aan rust en ruimte. Dicht bij het centrum van Riel, met een supermarkt, postkantoor, huisartsenpraktijk, basisschool en met de uitvalswegen naar Tilburg/Breda/Eindhoven en Den Bosch ligt deze woning centraal in Brabant.
Algemeen
Type:Woonhuis
AdresMaasland 25
Postcode: 5133 CN
Plaats: Riel

Specificaties
Bouwjaar: 1993
Inhoud: 330 m3
Perceel: 128 m2
Woonoppervlak: 103 m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Verdiepingen: 3
Energielabel: C

Makelaar: Marcel
Conditieskosten-koper (k.k.)
Nummer: 2596603
Aanvaarding: In overleg

maasland25riel-01

Omschrijving

U komt de woning binnen door de voortuin aan de straatkant van de woning. Via de hal met meterkast, trap naar de etage, toilet en garderobe komt u binnen in de ruime woonkamer. Het eerste gedeelte aan de voorkant van de woning is besteed aan de keuken. De open keuken staat aan 2 zijden en heeft een mooi uitzicht door het grote raam naar de straat.
De keuken is voorzien van een gas kookplaat, vaatwasser, koel-vrieskast (ter overname), een oven (ter overname) en afzuigkap.

Als u vanuit de keuken naar de achterkant van de woning loopt, komt u in de woonkamer. Deze is ruim van opzet en heeft een mooie houten vloer. Deze vloer loopt door in de gehele woonkamer.
Deze ruimte in deze woonkamer is mede gerealiseerd door een uitbouw aan de achterzijde van de woning, Vanuit de woonkamer kunt u door achterdeur naar de achtertuin. De woonkamer is knus en heeft een mooie lichtinval door het grote raam aan de achterzijde.


Eerste verdieping

De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot 3 slaapkamers en een betegelde badkamer.
De zeer royale eerste slaapkamer (circa 12,6 m2) op het zuidwesten is aan de achterzijde van de woning gelegen, ook de kleinste slaapkamer (circa 6 m2) is aan de achterzijde gelegen. deze slaapkamers hebben een massief grenen vloer.
De ruime derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning (circa 10 m2). Deze is voorzien van een laminaatvloer.
Aan de voorzijde vindt u ook de badkamer. Deze lichte badkamer is voorzien van douche, toilet en een vaste wastafel.


Tweede verdieping

Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Op deze tweede verdieping is ook nog een slaapkamer. De slaapkamer heeft een groot Velux dakraam.
Op de hal (voorzolder) vindt u de ketel en de aansluitingen voor het witgoed. Onderaan de schuine kap zijn bergruimten gemaakt op zowel de voorzolder als de slaapkamer. De zolder is voorzien van vloerbedekking.Tuin

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van bestrating, plantenborders en een berging van circa 3.00 m x 2.10 m opgetrokken van steen en bedekt met golfplaten. De tuin is te bereiken middels een poort aan de achterzijde en via de achterdeur van de woonkamer.

De woning heeft ook een voortuin op het noordoosten welke redelijk ondersvrij is ingericht.

Overig

Kenmerken
- De woning is voorzien van spouwmuur-, vloer- en dakisolatie alsmede voorzien van dubbele beglazing;
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.
- Alle vloeren zijn van beton.

...
maasland25riel-01 maasland25riel-02 maasland25riel-03 maasland25riel-04 maasland25riel-05 maasland25riel-06 maasland25riel-11 maasland25riel-14 maasland25riel-13 maasland25riel-12 maasland25riel-09 maasland25riel-15 maasland25riel-16 maasland25riel-17 maasland25riel-18 maasland25riel-19 maasland25riel-20 maasland25riel-21 maasland25riel-22 img_0019 img_0022 img_0024 img_0025

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!