Woonhuis: Goirle | 508 m2 | EUR 700.000 (k.k.)
Deze woning in het project Boemerang is ruim en schitterend afgewerkt met fraaie vloeren, fijn gespoten wanden en een moderne keuken en badkamer. De woning staat vrijwel volledig in het groen en is tijdens de bouw al ingericht op de toekomst wat betreft duurzaamheid (warmtepomp voor verwarming en koeling). Met een woonoppervlak van circa 220 m2 (excl. Garage van 19m2) en een perceel van ruim 500 m2 is er aan ruimte geen gebrek. Om de ruimte in deze woning te beleven nodigen wij u uit om de woning te komen bezichtigen.
Algemeen
Type:Woonhuis
AdresSporenring 130
Postcode: 5053 EE
Plaats: Goirle

Specificaties
Bouwjaar: 2009
Inhoud: 924 m3
Perceel: 508 m2
Woonoppervlak: 220 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Verdiepingen: 3
Garage: 19 m2
Energielabel:

Makelaar: Marcel
Conditieskosten-koper (k.k.)
Nummer: 3012632
Aanvaarding: In overleg

Omschrijving

U betreedt de woning in een ruime hal welke toegang geeft tot het toilet, bergkast met warmtepomp, meterkast, garderobe nis, garage en de woonkamer/keuken. Het toilet is in een moderne licht kleurstelling, de garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur.
De keuken staat centraal in de woning en maakt een fraaie afscheiding tussen de woonkamer en de keuken door de geplaatste halve wand met apparatuur en hierdoor blijft toch het open karakter in stand. Hierdoor behoudt u ook het uitzicht op de tuin zowel vanuit de keuken als vanuit de eetkamer. In de zomer kunt u de schuifpui openzetten zodat u optimaal kunt genieten van het buiten leven in alle privacy van de mooie groene tuin.
De woonkeuken heeft een moderne gezellige uitstraling en beschikt over alle gemakken van een keuken met een prachtig kookeiland. De mooie donkere natuurstenen vloer is volledig voorzien van vloerverwarming en loopt helemaal door tot in de woonkamer en entree.
De woonkamer is gesitueerd aan de achterkant van de woning en gaat over naar een zithoek aan de voorzijde, door de vele ramen is het geheel erg licht en open.
In de hal is de trapopgang die u middels een mooie hardhouten trap naar boven leidt.

Eerste verdieping

Ook de eerste verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming. Hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer ook nog een dakterras heeft en een inloopkast. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt en hebben grote ramen. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een washok met aansluiting voor wasmachine en droger. Een apart toilet en een riante badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vinden we nog een vierde slaapkamer met daarnaast een aparte ruime bergruimte. De gehele tweede verdieping is voorzien van vloerverwarming en vloerbedekking.

Tuin

De achtertuin ligt op het Oosten. De achterzijde van de tuin is omsloten door een muur met veel groen en bied heel veel privacy in een mooie groene omgeving. De achtertuin is door een poortje aan de zijkant van de woning te bereiken. De tuin is mooi aangelegd en beschikt over verschillende terrassen zodat u altijd wel een plek vindt om heerlijk in de zon te zitten. Aan de achterzijde van de tuin is ook een overdekt terras met verlichting zodat u ook buiten kunt zitten als het weer wat Nederlandser wordt.

Overig

• De inhoud van de woning is zeer royaal en biedt dus veel plaats om heerlijk te wonen.
• Moderne architectuur met traditioneel en degelijk materiaalgebruik, licht hellende daken en kenmerkende overstekken.
• Optimale lichtinval door de zeer ruime glaspartijen.
• De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
• Warmtepomp-installatie welke er voor zorgt dat de temperatuur 24 uur per dag 7 dagen per week gelijk blijft. In de zomer kan de warmtepomp
ook voor verkoeling zorgen omdat de volledige woning van vloerverwarming/koeling is voorzien.
• Duurzame woning.
• Gas loos.
• De woning heeft energielabel A.
• De woning is gelegen in “De Boemerang”, zo genoemd vanwege de situering van het plan.
• De woning biedt bijzonder veel privacy door de speelse wijze waarop de woningen van elkaar verspringen.
• “De Boemerang” is aan de oostzijde omsloten door een tuinmuur.
• Gelegen in het bosrijke en kindvriendelijke gebied Boschkens Oost.
• Mooie brede straat met alleen bestemmingsverkeer.
• Veel privacy en rust.
• Gevoel van veel ruimte dichtbij huis.
• De dagelijkse voorzieningen van Goirle waaronder het aantrekkelijke centrum, diverse scholen en sportmogelijkheden bevinden zich
binnen 5 fietsminuten in de directe omgeving.
• Op korte afstand zijn eveneens de uitgebreide stadse voorzieningen van Tilburg.


...

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!