Bedrijfsmakelaar of woningmakelaar, wat is het verschil?

We denken bij het woord makelaar al gauw aan woningen. Een woningmakelaar bemiddelt voor klanten bij de koop, verkoop of verhuur van een huis. Maar wie voor commerciële doeleinden vastgoed wil aankopen, verkopen of verhuren, schakelt echter een bedrijfsmakelaar in. Bedrijfsonroerend goed of ook wel commercieel vastgoed genoemd is een hele andere tak van sport en kent grote verschillen met een woonmakelaar. Ook voor het taxeren van zakelijk vastgoed heeft u een bedrijfstaxateur nodig. M&M makelaardij is ook gecertificeerd bedrijfsmakelaar.

Er zijn verschillende makelaars te vinden die bevoegd zijn om uw huis te verkopen of te taxeren en er zijn verschillende makelaars te vinden voor de verkoop en taxatie van uw bedrijfsruimte. Helaas zijn er steeds minder makelaars te vinden die bevoegd zijn en de kennis hebben voor beide objecten.

M&M heeft de bevoegdheden en de kennis voor zowel woningen als bedrijven. Erg handig als u een bedrijfswoning heeft, maar ook als u een klein bedrijf aan huis hebt.

Waarom kiezen voor M&M Makelaardij

Grondige vastgoed-kennis

Als voormalig aannemers hebben wij meer inzichten in bepaalde zaken die men vaak over het hoofd ziet.

Alles op 1 plek geregeld

Een makelaar die zijn werk doet, van voor tot achter en terug, het moet kloppen!

Ook voor bedrijven

Wij hebben ook de expertise voor bedrijfsmakelaardij en bedrijfstaxaties, neem contact op!

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!