Snel Zoeken

Makelaar

Voor verkoop of aankoop van een woning of bedrijf, wij begleiden u het hele traject met eerlijke adviezen. Bekijk ons actuele aanbod!

Taxaties

Taxaties voor aankoop/verkoop, nieuwbouw of financieringen, wij maken deze voor u op maat.

Ons aanbod

Neem snel een kijkje in ons actuele aanbod en kijk of u ook uw woning wilt plaatsen of dat er iets voor u tussen zit. Kijk snel verder...

Nieuw in ons aanbod

M&M Makelaars, de beste keus voor u!

Wij zijn Marcel & Marielle Schoenmakers.

Marcel heeft altijd een aannemersbedrijf gerunt en wil nu met deze ervaringen mensen helpen binnen de makelaardij. Marielle heeft altijd in de zorg gewerkt en is creatief en empatisch. Samen kunnen we goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze klanten, en hebben we het vermogen om met een grote dosis ervaring en creatieve oplossingen de woonwensen van onze klanten zo optimaal mogelijk in te vullen.

In de praktijk komt het er op neer dat wij zowel makelaar als adviseur zijn. Vaak wil u uw woning verkopen omdat u iets anders wil of de woning voldoet niet meer aan de huidige gezinssituatie. Soms is het mogelijk om met de woonwensen die u heeft, toch in hetzelfde huis te blijven wonen. Lees meer hierover op de pagina Aanpassen woning.

Wij staan u ter zijde met de verkoop en taxatie of verbouw en renovatie van uw woning of woonhuis.

Wij zijn in beide markten thuis. Bespreken met u uw situatie en uw wensen en leveren de informatie die nodig heeft met het bepalen van uw keuze. Uiteraard kunnen wij u ook na het maken van uw keuze verder begeleiden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij werk o.a. met: